| Anasayfa |
|
| Welcome Guest ( Log In | Register ) | Resend Validation Email |
|
|
![]() ![]() ![]() |
| ORHAN |
Posted: April 11, 2005 02:17 pm
|
|
NEW MEMBER Group: Members Posts: 3 Member No.: 4 Joined: April 11, 2005 |
Fenerbahce futbol takimi oyunculari ölmüs ve cennete girmisler.
Hepsi de birbirinden yetenekli futbolcularmis. O günlerde cennetin bas meleginin cani sikiliyormus. Seytana çagirip dedi ki; -Ey seytan, Cennetle cehennem arasinda bir futbol maçina var misin? Seytan güldü: -Bosuna yorulmayin, nasilsa ben kaznirim. Cennet melegi sasirdi: -Ama nasil olur? En iyi ve meshur futbolcular burada. Seytan sinsice bakarak dedi ki; -Ama galatasaray sayesinde bütün hakemler cehennemde benim emrimde!
|
| ORHAN |
Posted: April 11, 2005 02:19 pm
|
|
NEW MEMBER Group: Members Posts: 3 Member No.: 4 Joined: April 11, 2005 |
bi gün i.cavcav,ismail uynanik ve Özhan canaydin oturmus,konusuyolarmis.derken içeriye bi adam girmis.adam
-ben seytanim,sonsuza dek yasarim ve herseyi bilirim;demis. bunun üzerine i.cavcav: -g.birligi ne zaman samp olcak diye sormus.seytan da: -2045'te demis.ilhan cavcav aglamaya baslamis."allah kahretsin göremiyecem..." sonra ismail uyanik -peki samsun ne zaman samp olcak demis..seytan da: -2053'te demis..ismail uynaik'ta yine "ben göremiyecem" diye aglamaya baslamiss son olarak o.c demis ki... -pekiiiii...cimbom ne zaman feneri yenicek demis .seytan bunun üzerine biraz durmus,düsünmüs ve... -"ALLAH KAHRETSIN,GÖREMIYECEEEEM!!
|
![]() |
![]() ![]() ![]() |